Miglena Grancharova
Моля Изчакайте...
Миглена Грънчарова

Миглена Грънчарова

Image
  • Миглена е родена през 1989 година в град Бургас. Започва да рисува на 12 годишна възраст, когато се подготвя за кандидатстване в най-творческото училище в родният й град- СУ "Св.Св. Кирил и Методий",откъдето са преминали десетки обществени личности,художници,фотографи,писатели и артисти,което го превръща в един дългосрочен инкубатор на успешни и реализирани хора.Завършва го през 2007 година с елитния профил "Изобразително изкуство".

  • Впоследствие родителите й я насочват към икономика и малкият йм семеен бизнес в града и така през 2011 година завършва маркетинг в Бургаски свободен университет. Но бързо усеща, че това не е истинската й страст и призвание.

  • На една от екскурзиите й в чужбина посещава тамошна галерия, където успява да се разпали онази искра която й е нужна за да се завърне към това което истински я привлича, онзи вътрешен импулс на вдъхновение от изкуството.

  • Така след няколко години пауза започва отново да рисува в ателието на известния бургаски художник Добрин Вътев, който вижда потенциала в нея и й вдъхва кураж в дарбата й. Оттогава започва съзнателния й живот като артист.

  • Следвайки непрекъснатия й стремеж към развитие на повече от потенциала който притежава, Миглена продължава обучението си в Национална художествена академия в гр. София, специалност живопис, където понастоящем живее и твори.

  • Талантът й бързо бива забелязан и нейни творби стават притежание на множество частни колекционери както в България, така и в чужбина.

Image
Image

Миглена Грънчарова

Свържи се с Мен
bg_BGBulgarian